Skip to main content

Kaos Sablon Stop Dreaming Start Action I

" Siji cerito soal Stop Dreaming Start Action "

++ ========================== ++

Lakon : Ireng karo Ajah


Sore2 sek cerah. Ajah lagi thengok2 neng arepan umah karo ngeteh. Seko adoh Ajah delok si Ireng mlaku nyerak tapi le mlaku kethok lesu.

"Ngopo koe reng kok lesu ngono??" takon Ajah pas Ireng ndodok ning pinggire Ajah.

"Acemmm tenan og piye.. Moso mau mlaku2 ng Malioboro kaos sek tak nggo podo karo wong liyo?? Meso nek werno kaose bedo. Lha iki podho, gambare yo podho meneh.." cerito Ireng karo rodo mangkel.

"Wkekekekeke... Urak mung kowe thok brati. Aku lagi kapan kae yo ngono. Ono sek madani." Omong Ajah

"Nganu..kowe kan pengen iso sablon kaos dewe tho ben kaos sek dinggo urak podo karo sek neng toko. Mau aku brosing2 nemu artikel Stop dreaming start action neng blog Just a Blog. Tak woco mpe teliti, mpe urak kedip mripatku.."

"Terus.." ireng takon

"Bener opo sek ditulis neng Just a Blog. Nek dewe due pekarep, ojo mung ngomong thok. Yo diwujudke. Stop dreaming start action ngono lho nek boso wong bule" lanjut Ajah karo mesam mesem

"Halah..gayamu nggo inggrisan barang" Omong Ireng

"Tapi cen ho oh tho.. Moso mung ngimpi thok arep ngganggo kaos gawean dewe tapi urak ndang start action?? Mbok yo stop dreaming thok. Nek ra saki kapan meneh??"

"Neng blog sek tak woco kui mau, yo ono link sek neng blog-e pak Joko Susilo soal apa arti action bagi anda??"

"Nek awak dewe due mimpi, ojo mung mimpi tapi yo butuh action go wujudke mimpi kui"
Ajah nggambleh terus koyo beo. Ireng mung manggut2 thok.

"Jane yo bener opo sek kowe omongke mau. Aku pengen kaos2ku sek tak nggo, gaweanku dewe. Nek mung ngomong thok, kapan le ngganggo kaos gawean dewe yo.." Lanjut Ireng

"Mangkane kui.. Opo meneh kowe le pengen wis sue. Ket taun wingi reng. Mpe saki urak dilakoni wae. Piyeee...kuii.." Ajah ngglendeng soal Ireng sek mung ngomong thok. Urak ge ndang start action gawe kaos dewe.

"Terus piye?? Aku urak ngerti blas piye carane. Aku yo urak due konco sek ngerti soal carane nyablon kaos." Omong ireng

"Jajal takon neng kakangmu mas Centi kae. Sopo ngerti due konco sek ngerti" Omong Ajah

"Hu uh yo..Yo nko tak takon. Nek iyo, nko tak kon ngeterke mrono" Omong Ireng

"Aku tak bali sek yo..Nko tak kabari..tak esemes." Lanjut Ireng

"Sipp..nah..ngono.. stop dreaming start action ngono lho.." Omong Ajah

"Siap masdap.. Pokok e saki stop dreaming start action gawe kaos dewe. Ben urak ono sek podo meneh."


Wakwkakakkakakakak... Do ngguyu bareng2.



++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bersambung..

Popular posts from this blog

Axorys : Responsive Blogger Template - 8 Pilihan Style

Beberapa hari lalu, rilis Axorys Blogger template tapi itu adalah Versi Gratis. Dan sekarang, saya merilis Versi Premium. Secara umum, fiturnya sama dengan yang versi gratis tapi saya tambahkan beberapa fitur baru.

Fitur Axorys Blogger Template Versi Premium8 predefined styles : Axorys Blogger templtae premium versi tersedia dalam 8 varian styles. Anda bisa pilih yang sesuai.

List of styles :
Big Header
Big Header Small ThumbnailBig Header Big ThumbnailBig Header Masonry StyleBig Header Default Style (support jump-link)Shrink Header
Shrink Header Small ThumbnailShrink Header Big ThumbnailShrink Header Masonry StyleShrink Header Default Style (support jump-link)Fully responsive Blogger template : Semua styles Axorys Blogger template sudah responsive.
Template Designer : hampir semua variable mendukung Template Designer. Anda bisa mengganti gambar latar, warna latar, warna link, tipe font, ukuran font, warna font, dll dengan mudah.
Featured posts : Penambahan featured posts untuk postingan yan…

Ini Konser Iwan Fals dan Slank !!

Sebuah konser musik tidak afdol apabila tidak ada penontonnya. Segala macam cara kadang dilakukan hanya untuk melihat artisnya beraksi dipanggung. Entah itu dengan manjat, nunggu jebolan, ato jika di pinggiran tempat konser ada pohon tinggi, rela naek itu pohon walopun anginnya gak lagi sepoi-sepoi.

Ada yang menarik jika saya mengamati konser2 musik, terutama konser musik diluar (outdoor) entah itu dari berita di tipi, atau lihat langsung. Bukan pada artisnya yang lagi manggung. Bukan pada tampilan panggungnya. Bukan pada tata panggungnya. Bukan pula pada tata suaranya tetapi pada penonton yang melihat konser tersebut.

Hampir sebagian besar konser musik outdoor, bendera OI (Orang Indonesia - Iwan Fals) dan Slank berkibar mewarnai konser padahal konser yang berlangsung bukan konser Iwan Fals ataupun konser Slank !! Gak peduli itu konser dangdut, konsernya Padi, Dewa, atau band lain atau konser kompilasi band2. Bendera OI dan Slank selalu berkibar ditengah2 para penonton.

Sebuah pertanyaa…

Jangan pernah takut dibenci orang lain

Perkataan,perbuatan,penampilan,tingkah laku kita,dll entah itu secara sadar ato tidak sadar bisa membuat orang lain benci,marah,tidak suka atau apalah itu yg sejenis, haiah..kaya homo ae..upss... Cara ngungkapinnya juga bisa secara langsung, "Aku benci kamu.." atau mungkin cukup dalam hati aja,kaya judul lagu???

Keadaan tersebut sadar atau tidak kita sadari sering kali terjadi disekitar kita,baik itu ma temen sendiri atau mungkin ma orang lain yg gak kita kenal sekalipun. Jika hal tersebut terjadi pada diri sobat?? Gimana dan bagaimana perasaan sobat?? Stay cool kah?? marah2 kah?? Balik benci ma orang itu kah?? atau kah..kah..yg lain?? halah..opooo..kuii..

Jangan pernah takut dibenci orang lain

Setiap orang punya karakter sendiri2 yang mencerminkan dirinya,baik itu dari segi penampilan,sikap,tingkah laku dll. Kasarannya, INILAH AKU.. Urusan orang suka atau gak suka ma apa yg ada dalam diri kita,emang aku pikirin,haiah..

Cara orang menilai orang lain beda2. Kalopun ada orang yang…